Her er høstens middagsfavoritter

Høsten er perfekt for innekos og god tradisjonsmat. Prøv vår nyeste gryterett Skikkelig Digg Butter Chicken, eller finn din favoritt blant våre populære klassikere.

Fersk  Ferdig Miljøbilde Høst_750x450.jpg

 

Mange av tradisjonsrettene våre er knyttet til den kalde årstiden. Varm lapskaus laget av høstens rotfrukter, eller biff stroganoff er deilige gryter å spise til middag en høstkveld.

Er du på utkikk etter varme smaker fra mer eksotiske hushjørner, bør du prøve Butter Chicken. Den kan minne om Kylling Tikka Masala i samme serie, men er mer kremet og noe mildere. Den vil garantert falle i smak hvis du liker indisk mat, for det er ikke uten grunn at Butter Chicken er å finne på menyen på indiske restauranter over hele verden.

 

Samme gode smak

Etter hvert som verden har blitt mindre, har også retter  fra andre verdenshjørner funnet veien inn på norske middagsbord, og mange av disse passer minst like godt på kalde høstdager som våre egne klassikere.

Når vi tenker på norske klassikere, er det snakk om retter som tradisjonelt måtte stå på komfyren og godgjøre seg lenge – men det er slutt på tiden da det å lage velsmakende tradisjonsmat må ta lang tid! Med Fersk & Ferdig har nemlig vi gjort det meste av jobben for deg, alt du må gjøre selv er å varme opp maten.

Med Fersk & Ferdig er det ingen sak å lage god middag, noe som kanskje er en ekstra utfordring for deg som bor alene og ikke synes det er så gøy å bruke lang tid på å lage middag til bare én. Eller kanskje dere er to som ikke ønsker det samme til middag en dag?

 

Fersk & Ferdig til alle anledninger

I hyllen med gode ferdigretter finner du et bredt spekter av smaker og retter som passer til en rekke anledninger.

Velg mellom norske favoritter som tradisjonelle kjøttkaker, karbonadekaker eller fiskegrateng, prøv italienske retter som lasagne og pasta carbonara, eller drøm deg bort til fjerne himmelstrøk med indisk Kylling Tikka og Butter Chicken.

Og du? Trodde du at ferdigmat alltid er usunt, kan vi avkrefte det her. Det er fullt mulig å spise sunt selv om du har dårlig tid.