Sju perfekte anledninger for en Fersk & Ferdig middag

Drømmer du om kjøttsuppen du fikk servert av bestemor eller er du mer fysen på noe asiatisk eller meksikansk? Uansett kan du få middagen klar på få minutter.

Mors supper.jpgNoen ganger vil du at middagen skal bli ferdig raskt, og det er ingen grunn til at kjapp mat ikke skal være god og sunn. Det finnes flere myter om ferdigmat som heldigvis ikke stemmer (lenke til den andre saken) og når du vet det, er det jo ekstra fint å vite at ferdigrettene fra Fersk & Ferdig passer ypperlig til de fleste anledninger. For eksempel for deg som:  

 

Er student

Middagen på en studenthybel er ikke nødvendigvis spennende, spesielt hvis du bare lager middag til én. Da kan det være lett å ty til en frossenpizza eller en skål med havregrøt, og selv om det er helt greit iblant, kan det jo være godt med en mer variert middag innimellom.

Med noen pakker Fersk & Ferdig i kjøleskapet er du aldri mer enn noen minutter unna en næringsrik og god middag. Her finnes det mange digge retter å velge mellom enten du liker norsk tradisjonsmat eller mat med smaker fra Asia, Sør-Amerika eller Italia.

Prøv for eksempel:

 

Handler til din eldre far eller mor

For de fleste eldre har middagen vært dagens viktigste måltid gjennom hele livet, men det å lage mat når man er alene, blir noe ganske annet.

Neste gang du handler inn til din eldre mor, far eller nabo, anbefales det å ta med noen pakker Fersk & Ferdig. Da er det enkelt og raskt å lage god middag til kun én, og velger du blant våre tradisjonsretter vil middagen både smake og lukte som hjemmelaget, og bringe frem gode minner. I vår serie «Mors tradisjonelle» kan du velge blant en rekke klassiske, norske middager.

Prøv for eksempel:

 

 

Jobber turnus

Turnusarbeid kan gjøre det utfordrende å få til gode måltidsrutiner, og det å tilberede middag rett før du går på kveldsvakt er kanskje ikke noe du prioriterer. Likevel er det viktig med næringsrike og fullverdige måltider for å fungere gjennom hele døgnet, og da kan Fersk & Ferdig være en ypperlig løsning.

Prøv deg frem med retter fra alle verdenshjørner og finn din egen favoritt. Rettene er også supre hvis du skal ha med deg middag på jobben. Noen minutter i mikrobølgeovnen er alt som skal til før du kan sette en fristende middag på bordet.

Prøv for eksempel:

 

Vil ha varm lunsj

En skive med gulost og en med leverpostei er liksom den typiske, norske lunsjen, men det er mange som heller vil ha noe varmt midt på dagen. Med Fersk & Ferdig er det ikke noe problem å diske opp en god varmrett i lunsjpausen, det eneste du trenger er en ovn eller mikrobølgeovn.

 

Prøv for eksempel:

Digg Pizza med skinke

Digg Pizza med chorizo

Kremet fiskesuppe

Klassisk kjøttsuppe

Suppene har praktisk emballasje slik at du kan spise rett ut av skålen du varmer opp suppen i.

 

Skal ha middagsbesøk

Har du invitert kjæresten eller mamma på middag og er usikker på hva du skal servere? Kanskje vil du helst ikke stå over grytene hele tiden mens du har besøk, eller så er du litt usikker på om resultatet blir godt nok?

Med serien Fersk & Ferdig har vi løst dette problemet for deg, for nå får du pakker med ferdigmat som passer perfekt for to personer. Uansett hvilken rett du velger, har du fiks ferdig og kjempegod middag på bordet i løpet av få minutter.

Prøv disse rettene for to:

 

Vil spise kjøttfritt

Er du en av mange som forsøker å kutte litt ned på kjøttinntaket, eller skal du kanskje ha besøk av en som ikke spiser kjøtt? Det finnes mange gode vegetarretter du kan lage selv, men det er også mulig å gjøre det kjempeenkelt og samtidig godt.

I serien «Skikkelig Digg» finner du nå to gode vegetariske retter, og den spiseklare retten Bulgur & Hummus passer også for deg som ikke spiser kjøtt.

Prøv disse vegetarfavorittene:

Ikke kan lage mat

Hvis du ikke liker eller kan lage mat, kan det å finne ut hva du skal ha til middag være en skikkelig utfordring. Kanskje ender du ofte opp med raske løsninger som ikke nødvendigvis inneholder alt en balansert middag bør inneholde, eller du tar en brødskive eller to slik at du i alle fall blir mett.

Middagene fra Fersk & Ferdig er den perfekte løsningen for deg, og du kan velge mellom flere serier, alt etter hva slags mat du liker best.

Prøv for eksempel:

God appetitt!