Ny skål - bedre for miljøet!

Fersk & Ferdig har relansert ferdigrettene sine i ny emballasje og i nye skåler. Et valg der du som forbruker ikke bare får en brukervennlig skål, men som også er et bedre valg for miljøet.

F&F skåler.jpg

Skålene er justert slik at du enklere skal kunne gjenvinne emballasjen i plastavfall. Det er nå enkelt både for deg som forbruker, og for anleggene for å sortere plasten riktig. På den måten kan materialet bli brukt til å produsere nye ting.

Dette er gjort med nye skåler:

  • Vi har gått bort fra Carbon black som er den sorte fargen i skålen.
  • Lysere farger brukes, som er mulig å sorteres enklere hos gjenvinningsanleggene. Dette gjør at man kan gjenbruke materialet til noe nytt.
  • Skålene produsert i tynnere plast, og dermed spares miljøet ved at det produseres mindre ny plast.
  • Skålene er laget av gjenvunnet materiale.

De nye skålene tåler oppvarming i mikrobølgeovn, men ikke i stekeovn. Hvis du ønsker å varme maten i ovn bør du ha retten over i en ildfast form og dekke med aluminiumsfolie. Vi har tatt valget om å bruke skåler som er  bedre valg for miljøet fremfor at de skal tåle oppvarming både i mikro og ovn. Det mener vi er et godt valg.

I tilegg til nye skåler og et nytt fristende design, som presenterer retten og smakene, har vi også tilpasset rettene og forbedret dem på smak og komposisjon. Det er noe vi gjort både for miljøet og deg som spiser Fersk & Ferdig!