toppbilde

Mange raske ferdigretter å velge mellom

Vi har mange ferske ferdigretter som er raske å tilberede, og tilbyr variasjon, sånn at du ikke går lei. Fersk & Ferdig er svaret når du ikke vet hva du skal ha til middag, overtidsmat eller kanskje en varm lunsj. Det er mange retter å velge mellom, både de tradisjonelle og de digge rettene med inspirasjon fra ulike matkulturer.

Er du alene til middag, sitter på jobb og tenker overtidsmat, eller dere to har lyst på to ulike retter? Se etter en Skikkelig Digg middagsrett. Fersk & Ferdig har både våre nyheter; Tikka masala og Szechuan med nudler, Chili con carne, Spaghetti carbonara, Lasagne, Grønnsakslasagne og Baconwurst & Stappe. Middagsrettene fra Skikkelig Digg er perfekt når du har lyst på noe ekstra godt til middag. Rettene er basert på smaksrike oppskrifter fra ulike matkulturer.

Var det lenge siden du spiste en riktig tradisjonsrett hos mamma, eller har du ikke tid eller lyst til å lage ting fra bunn av? Fersk & Ferdig har mange ulike tradisjonsretter med gode, kjente smaker. Lapskaus, Elgkarbonader, Kjøttkaker med ertestuing, Viltgryte med ris, Karbonader med fløtepoteter, Laks med poteter, Flesk og duppe, Kjøttboller eller Biff stroganoff.

Vi jobber stadig med å finne nye inspirerende smaker, for å tilby deg en variert meny. Ved neste lansering kommer kanskje en av dine favoritter. Hold øynene oppe for Fersk & Ferdig, vi er klare for å gi deg rask middag og smaksrike opplevelser!