toppbilde

FERDIGMAT ER ET GODT ALTERNATIV!

Hver dag lages det fersk ferdigmat fra bunnen - av kokker med mange sleiver, stekespader, panner og kjeler. Det er storkjøkken, men produktene er laget med hjertet, og med mål om god smak og en god matopplevelse. Hver uke lages flere tonn Fersk & Ferdig-retter. Hver uke metter de alle som har lyst på en god middag, men ikke har tid eller lyst å lage middagen selv.


Maten skal både smake godt og se bra ut
Ferdigmat er, i likhet med maten du lager på ditt eget kjøkken, laget fra bunnen av. Til forskjell fra hjemmelaget mat, er ferdigrettene laget i ekstremt store porsjoner på storkjøkken. Mattradisjon handler om at familier og slekter har sin egen signatur i matlagingen. Fersk & Ferdig skal tilfredsstille mange ganer. Kanskje kan vi ikke måle oss med kjøttkakene hjemme hos mor og far, men Fersk & Ferdig er et fullgodt alternativ når knapphet på tid ikke får forringe matopplevelsen.

Bildet på pakken viser retten når den er varmet og klar til servering. Med bildet ønsker vi å gi deg ideer til hvordan du kan «pimpe» din Fersk & Ferdig-rett med urter og annet tilbehør som ikke inngår i retten. Bildet er derfor alltid merket med «serveringstips».


Ferdigmat er et trygt valg
Lovverk, sertifiseringskrav og strenge kontrollrutiner ivaretar kravet til trygg mat. Vår kvalitetsavdeling kontrollerer og godkjenner produksjonen, og rettene testes og vurderes før de gjøres tilgjengelig for det norske folk. Under produksjonen varmebehandles alle rettene for å hindre sykdomsfremkallende bakterier, deretter røntgengjennomlyses de for å sikre mot fremmedlegemer. Skulle du likevel ikke være fornøyd med retten du har kjøpt, setter vi stor pris på at du gir oss din tilbakemelding. På den måten hjelper du oss å bli bedre. Vi jobber hele tiden med forbedringer.


En kategori i kraftig vekst
Fersk & Ferdig ønsker levere den beste ferske ferdigmaten til forbrukerne som stadig etterspør mer ferdigmat. Det er markedet som forteller oss hva folk ønsker å spise. Vi jobber derfor hele tiden med å finne nye løsninger som er innovative, men som er i tråd med de smaker folk ønsker.